Mikkelin hiippakunnan koulutus 2017

Mikkelin hiippakunnan ja kirkon henkilöstökoulutustarjonta löytyy netissä julkaistusta koulutuskalenterista. Koulutuskalenteri löytyy tästä: Mikkelin hiippakunnan koulutustarjonta 2017 Samassa yhteydessä ovat myös ilmoittautumisohjeet koulutukseen.

Pastoraalitutkinto uudistui vuoden 2015 alusta. Vanhojen tutkintovaatimusten kursseja voi suorittaa vain etäsuorituksina vuoden 2017 loppupuolelle siten, että tutkinnon publiikki on viimeistään tuomiokapitulin viimeisessä istunnossa joulukuussa 2017.

Pastoraalitutkinnon suorittamisen alussa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS yhdessä hiippakuntadekaanin kanssa. Tarkoitusta varten on olemassa lomake, joka löytyy tästä: Pastoraalitutkinnon henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS).

Lisää tietoa pastoraalitutkinnosta löydät kirkon koulutuskeskiksen sivuilta, jonne pääset tästä: Pastoraalitutkinto ja koulutus

Tiedot ylemmästä pastoraalitutkinnosta löydät täältä: Ylempi pastoraalitutkinto

Lisätietoja koulutuksesta ja pastoraalitutkinnoista saa hiippakuntadekaanilta puh. 050 368 9808 tai sähköpostilla marko.marttila@evl.fi.

Tervetuloa koulutukseen!